Hol a pénz, hol a strand? – tette fel a kérdést az LMP Szolnokon

Megosztás

Szolnokon jelentkezett élő adással Tóth Áron az LMP polgármesterjelöltje és Angyal Károly Tibor a párt országos elnökségének titkára. Az élő adás témája a Liget Termálstrand és Élményfürdő, mely a szolnoki Tiszaligetben található és a felújítása évek óta tart.

Angyal Károly azzal kezdte, hogy „Tulajdonképpen hol a lóvé? Azt lehetett hallani, hogy 2019 óta tart ez a projekt… folyik a maszatolás egyébként a helyszínen a mai napig. Állítólag 90 százalékos készültségben van a strand. Azt lehet látni helyszínen , hogy ez nem biztos, hogy megfelel a valóságnak és súlyos milliárdok kerültek eddig ebbe a projektbe.” A párt elnökségi tagja szerint a Szolnokon élők megérdemelnék, hogy végre tudják használni a saját strandjukat.

Tóth Áron polgármesterjelölt azt mondta, hogy „gyakorlatilag szétbarmolták az egész strandot, hogy majd újra fogják építeni. Azóta is várjuk…”

Eredetileg két évre tervezték a felújítást, de a mai napig nem készült el. Tóth Áron elmondta, hogy többször keresték az illetékeseket, de egyértelmű és megnyugtató válaszokat nem kaptak.

Ezért az LMP helyi szervezet aláírásgyűjtést kezdett, hogy nyomást gyakoroljanak a város fideszes vezetésére.

A videóban arról is szó esett, hogy veszélyes és elhibázott a kormány terve, amely hazánkat akkumulátorgyártó nagyhatalommá tenné. Az LMP attól tart, hogy hamarosan Szolnokon is akkumulátorgyár létesül. Tóth Áron, az LMP Jász-Nagykun Szolnok megyei elnöke szerint legalábbis erre utal, hogy Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az ottani ipari park bővítésére készül. 

Kapcsolódó cikkek